LabMakelaar, Benelux dealer voor nieuwe Waters Alliance HPLC systemen

LabMakelaar, Benelux dealer voor nieuwe Waters Alliance HPLC systemen Door: LabMakelaar Benelux B.V.
LabMakelaar Benelux B.V. en Waters Chromatography B.V. zijn een strategische samenwerking aangegaan. Labmakelaar draagt hierbij zorg voor de internet gebaseerde verkoop van nieuwe producten in de Waters HPLC-lijn voor de Benelux. Hiermee zijn wij 'official Benelux dealer' voor de verkoop van nieuwe Waters Alliance HPLC systemen.

Deze samenwerking is gedefinieerd voor nieuwe standalone systemen op basis van de Alliance hardware. De nieuwe standaard configuraties kunnen direct via de LabMakelaar website worden besteld, waarbij Waters de levering, installatie en garantie zal verzorgen. Gemak gecombineerd met maximale zekerheid.

De consistentie van het Alliance HPLC-systeem geeft u uitzonderlijk vertrouwen in uw analytische resultaten, van dag tot dag en van jaar tot jaar. Krijg nauwkeurige en reproduceerbare resultaten met de vlaggenschip HPLC-technologie van Waters, die consistente en betrouwbare prestaties levert, ongeacht of uw Alliance HPLC-systeem nieuw is vervaardigd of u werkt aan een systeem dat meerdere jaren oud is.

Uitgebreide product specificaties kunt u vinden op onze Waters Alliance HPLC pagina.