Lovato Electric modulaire lastschakelaars

Lovato Electric modulaire lastschakelaars Door: Calpe BV

LOVATO Electric introduceert de nieuwe modulaire lastschakelaars

Het aanbod modulaire oplossingen van LOVATO Electric is uitgebreid met een nieuw assortiment 1 tot 4-polige lastschakelaars.

De nieuwe P1MS-units zijn de ideale oplossing voor alle toepassingen die de ontkoppeling en isolatie  van elektrische leidingen vereisen. Ze worden voornamelijk gebruikt in verdelers, maar worden ook vaak in de machine zelf geïnstalleerd.

Ze zijn ontworpen met de typische vorm van met hendel bediende  modulaire schakelaars, deze nieuwe productfamilie lost de kritieke vereiste om de stroom af te kunnen schakelen op. Zo kunnen operators en service technici in alle veiligheid aan de machine werken.

De nieuwe modulaire lastschakelaars bieden een breed scala aan toepassingen met een bereik van 32A tot 125A en zijn verkrijgbaar in 1,2, 3 en 4-polige versies.

Dankzij de duidelijk zichtbare OFF-ON markering  op de hendel is de staat van de contacten direct duidelijk zichtbaar voor de gebruiker.

Ze zijn volledig compatibel met producten die gemonteerd worden in behuizingen met modulair venster, zoals installatie automaten, aardlekschakelaars met overbelastingsbeveiliging en aardlekschakelaars.

Met een breedte van 17,5 mm per pool kunnen de modulaire lastschakelaars worden uitgerust met hulpcontacten en een hangslotblok.

Eenvoudige bedrading mogelijk door de breedte van de klemmen, toegankelijk voor 1,5 tot 50mm2.

De nieuwe modulaire lastschakelaars zijn goedgekeurd door TÜV-Rheinland en EAC en voldoen aan IEC/EN/BS 60947-3.

Meer weten bel 0342-451544 of mail naar info@calpe.nl

Calpe Industrial

Anthonie Fokkerstraat 53

3772 MP  Barneveld

www.calpe.nl