Panasonic daagt je uit; doe mee aan onze challenge voor packaging!

Panasonic daagt je uit; doe mee aan onze challenge voor packaging! Door: Panasonic Industry Benelux

Help engineer Jan de Jong aan winst op elk vlak. En maak kans op onze Servo starterskit.
jan
Bestelde producten moeten uiteraard tijdig op de plek van bestemming arriveren. Toch gaat het om meer dan alleen snelheid. Terwijl klanten ervan uitgaan dat producten hen in optimale staat bereiken, speelt voor de afzender ook mee dat de verpakkingen zelf zo efficiënt mogelijk tot stand komen. En duurzaam bovendien, met daarbij de juiste keuzes voor het soort én de benodigde hoeveelheden verpakkingsmateriaal.

Het zijn dan ook meerdere uitdagingen waar machinebouwers voor packaging mee te maken hebben. Juist daarom ga ik graag met ze in gesprek. Luister ik naar hun specifieke behoeften en komen we samen tot de voor hen beste oplossingen. Zo ook voor Jan de Jong, engineer bij een machinebouwer in de verpakkingsindustrie.

Denk mee!
Jan werkt aan een machine die eerst de soort verpakking kiest. Daarna gaat de verpakking naar de volgende stap in het proces, waar deze wordt geladen met producten. Maar hoe komt Jan tot een ontwerp dat zorgt voor de hoogste output en bovendien zoveel mogelijk winst op duurzaam vlak biedt? Waarmee moet Jan rekening houden bij het ontwerp? Hoe zou hij producten zoals die uit ons portfolio met elkaar moeten combineren?

Doe mee aan mijn challenge , en laat mij weten met welke oplossing Jan winst behaalt op elk vlak. Duurzaam en rendabel is wat het moet zijn, maar hoe? Dat laat ik volledig aan jou. Stuur mij jouw oplossing en maak zo kans op een Servo starterskit, inclusief de nieuwe MultiTouch HMI, servo-drive en PLC, met een waarde van € 2500,-. Ik zie uit naar je inzending!

Nino
Nino Spasojevic

Projects & Support

nino.spasojevic@eu.panasonic.com