SLD-80-serie: slanke en lineaire 80W LED-driver

SLD-80-serie: slanke en lineaire 80W LED-driver Door: Luxendi

MEAN WELL onthult de nieuwe lineaire SLD-serie met zowel mechanische als specificatievoordelen. De lancering van deze serie komt tegemoet aan de eisen voor bredere en afwijkende verlichtingstoepassingen. Het slanke en lineaire profiel is geschikt voor decoratieve verlichting/bewegwijzering en lineaire luminaire toepassing.

De 12V/24V-modellen leveren constante spanning en stroom voor elke 12V/24V LED-stripapplicatie in de markt. Het 56V-model is geschikt voor elk luminair LED-ontwerp met een uitgangsspanning tussen 30 V en 56 V. Het heeft een constante powermodus waardoor het aantal modellen minder is. De ingebouwde potentiometer is zo ontworpen dat de gebruiker de uitgangsstroom van de driver van minimaal 700 mA tot maximaal 2100 mA flexibel kan instellen.

Bovendien is de SLD-serie ontworpen voor klasse II/2 en met SELV (brandbestendige kunststof behuizing en voltage onder de 60) en daardoor veiliger voor alle gebruikers. De in- en uitgang met drukklemmen maken het het montageproces voor installateur en fabrikant ook eenvoudiger. De serie kan worden gebruikt voor paneel-, strip-, koofverlichting, decoratieve verlichting en bewegwijzering en displays.

De SLD-50-serie (50W) volgt in september.

Eigenschappen van de SLD-80

  • Breed ingangsbereik 110~305 VAC
  • Slank en lineair behuizingsontwerp
  • Ingebouwde actieve PFC-functie en tot 92% efficiëntie
  • Ontwerp met klasse 2/II en SELV
  • Bescherming: Kortsluiting/overspanning/overtemperatuur
  • 3 jaar garantie

Voor meer informatie: info@luxendi.com