Trefpunt voor instrumentatie en analyseapparatuur

De World of Automation is ook het trefpunt voor technologie als het gaat om instrumentatie en analyseapparatuur. Om het voor de bezoekers overzichtelijk te maken wordt de beursplattegrond zodanig ingericht dat exposanten die actief zijn in de markt met dit aanbod herkenbaar geclusterd worden in hal 8. Veel bedrijven pakken uit met hun eigen marketingtools maar de kracht van de beurs ligt vooral in de gezamenlijkheid en de netwerkkansen. Met een groep bedrijven uit de instrumentatie en analyse wordt een gezamenlijke boodschap vormgegeven om kostenbesparing te realiseren door efficiënter en slimmer het onderhoud en de productie te organiseren.

De wens is vooral om veel industriële eindgebruikers, procestechnologen, kwaliteitsmanagers, beslissend bevoegden en eindverantwoordelijken onder andere uit de chemische industrie een goede reden te geven om de beurs te bezoeken. Dat kan natuurlijk door de individuele bedrijven zelf gebeuren maar waar mogelijk worden de krachten gebundeld. Beslissingen over de invulling van de beursprojecten gebeuren altijd in groepsverband. Wij zien u graag bij een volgende vergadering, houd de website in de gaten voor actuele data en tijden.

Wilt u meer specifieke informatie over de beursprojecten en seminars van de World of Automation? Neemt u dan contact op met Petra Kortenoeven.