Uitnodiging LinkedIn: FHI HR Managers & FHI Internationaal Ondernemen

Uitnodiging LinkedIn: FHI HR Managers & FHI Internationaal Ondernemen Door: FHI

FHI is ook actief op LinkedIn en informeert via dit kanaal de leden over relevant nieuws, maar ook interessante webinars en andere evenementen. Op dit moment hebben we twee zeer actieve groepen: FHI HR Managers en FHI Internationaal Ondernemen. Graag nodigen we geïnteresseerden uit om lid te worden van deze federatieve platforms.

De HR Managers groep is hét HR-kennisplatform binnen FHI waarop alle informatie op HRM-vlak wordt gedeeld en beschikbaar wordt gesteld aan een ieder die HR-professional is. Via dit LinkedIn-kanaal worden regelmatig events en andere interessante berichten gedeeld door zowel FHI als haar leden. 

De groep Internationaal Ondernemen is bedoeld voor FHI-leden die buiten onze landsgrenzen handelen. Deze LinkedIn-groep is niet alleen bedoeld voor bedrijven die al internationaal opereren, maar ook voor hen die dat wellicht in de toekomst van plan zijn en daarbij inspiratie en tips zoeken. Op dit moment houdt zestig procent van de leden zich bezig met export en deze groep is dan ook zeer actief. Via dit platform ondersteunen wij deze leden bij het internationaal ondernemen. Daarnaast staat het iedereen vrij om interessante berichten te delen.

Tevens hebben we onze algemene FHI LinkedIn groep waarop voor alle branches relevant nieuws wordt gedeeld. 

Lid worden? Dat kan door op de hyperlinks te klikken of via LinkedIn een bericht te sturen aan groepsbeheerders Andreas Meijer of Jesse Markus.