Zorg dat de Brexit jouw bedrijf niet in de weg zit

Zorg dat de Brexit jouw bedrijf niet in de weg zit

Door: FHI, federatie van technologiebranches

Brexit komt snel dichterbij. Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Of bent u dat van plan? Bereid u dan voor op zakendoen met een land buiten de EU. Onderstaande tools kunnen u hierbij helpen.

Brexit impact scan

Brexit lijkt nog ver weg, maar heeft grote gevolgen voor bedrijven in Nederland en kan ook úw bedrijf raken. Het is daarom zaak nu al maatregelen te treffen en in ieder geval de mogelijke impact van Brexit vast te stellen. Deze scan helpt u in kaart te brengen wat u nu al aan voorbereiding kunt doen en waar u bij stil moet staan. Zaken die aan de orde komen zijn: export, import, diensten, transport, toelevering, digitale data en diensten, intellectueel eigendom, vestiging, concurrentie en markt en personeel.

Brexit loket

De Rijksoverheid helpt u om u voor te bereiden op Brexit. Op Brexitloket.nl vindt u informatie over de actuele stand van zaken en komen ondernemers aan het woord over hoe zij zich voorbereiden op Brexit.

Brexit To Do

Wat kunt u nu al doen? De Brexit To Do-lijst biedt u een praktisch overzicht van zaken waar u rekening mee moet houden.

Workshop FHI over de Brexit

Op maandag 18 maart organiseren wij een workshop die vanuit financieel, juridsch en vanuit het RVO; het Brexitloket de Brexit belicht en ontzorgt.

Klik hier voor meer informatie.