Future Electronics B.V.

Future Electronics is opgericht in 1968 als familiebedrijf in Canada. Wereldwijd zijn producenten en productontwikkelaars in de elektronica-industrie onze klanten.

Om binnen deze dynamische markt de best mogelijke oplossingen te bieden, investeren we voortdurend in technologische innovatie. Naast kwaliteit draait onze service om snelheid. Van Canada tot Nieuw-Zeeland en van Brazilië tot Singapore: vanuit 169 locaties in 42 landen reageren en anticiperen we op de vraag van onze klanten. Wij hebben altijd een onafhankelijke kijk op de juiste oplossing.

Het Nederlandse kantoor van Future Electronics is gevestigd in Breda. Hier vertegenwoordigen we ruim 180 elektronicafabrikanten in Nederland en hebben we alle technologieën in huis. We richten ons op verschillende vertical markets, zoals IOT, sensoren, E-mobility, verlichting, vermogenselektronica en diverse andere industrieën en toepassingen.

Als organisatie koppelen we technologie met producten van klanten. Onze ambitie is om het product en/of service  van onze (potentiele) klant te verbeteren en hebben de organisatie hierop  ingericht. We durven zelfs te garanderen dat we toegevoegde waarde bieden aan bedrijven die een product ontwikkelen en/of naar de markt te brengen.

We dagen u graag uit om ons te testen !

Met vriendelijke groet,

 

Wilfred Poot

Country Manager Netherlands

Evenementen

LED Applicatie

De LED Lighting & Technology Conference is hèt event waar R&D-managers, engineers, ontwikkelaars en lichtontwerpers de laatste innovaties op het gebied van LED-technologie zien. In het lezingenprogramma en op de kennismarkt worden de bezoekers volledig geïnformeerd over de beschikbare hardware, (aansturings)software en test & meetapparatuur.

Lees meer