Nieuwste ontwikkelingen

Binnenkort gaat uw koelkast aan de supermarkt melden welke producten ze bij u moeten bezorgen en meldt uw container aan de vuilophaaldienst dat hij vol is en kan worden opgehaald. The Internet Of Things biedt eindeloos veel mogelijkheden. Wat betekent dat voor uw bedrijf?

Wij houden vakbladen, internet en onze klanten in de gaten. Wij volgen ontwikkelingen op de voet en vertalen ze op maat voor uw organisatie. Zodat u kunt bouwen op continuïteit, betrouwbaarheid en efficiency.

Cocreatie

Wij geloven in cocreatie van serverruimte tot werkplek; we hebben immers ook niet de wijsheid in pacht. Wij verbinden de praktijkervaring en inzichten van onze klanten aan die van ons en we delen onze kennis. U kent uw onderneming en weet wat u nodig heeft en wij kennen onze technologie. Dat willen we samenbrengen, want zonder uw inbreng kunnen wij onmogelijk een goede oplossing bedenken voor uw organisatie.

Product, mens en milieu

We werken met respect voor u, de producten, mens en milieu. Onze missie is om de menselijke factor terug te brengen in de zakelijke en snel veranderende wereld van ICT. Veelbelovende technologie krijgt meerwaarde door wat mensen ermee doen: uw medewerkers en die van ons. De I van ICT staat voor informeren; eerlijk, zonder verborgen agenda’s of onaangename verrassingen achteraf. De C van ICT staat voor communiceren in tweerichtingsverkeer: luisteren met aandacht. De T van ICT is de technologie, waarvan we de mogelijkheden kennen en omarmen, zonder ze heilig te verklaren.

 

Contact

IT Bases Zijlweg 314 2015CP Haarlem Tel: 0852107161 Alex Van der Linden
Naar de website
en_GBEnglish (UK)