Bekijk vooraf uw beursroute


Bereid uw beursroute alvast voor door de beursplattegrond met het exposantenoverzicht te bekijken. De indeling van de beursplattegrond van World of Technology & Science staat zowel op de site als in de WoTSApp. U kunt de app downloaden via Apple store en zoeken op ‘WoTS app’. In de Google/Android store zoekt u op World of Technology & Science.

Door vooraf een kijkje te nemen en te oriënteren gaat u goed voorbereid op pad en wordt uw beursbezoek effectiever en efficiënter. Om u een beetje op weg te helpen: als bezoeker aan de World of Electronics kunt u de entree van hal 9 gebruiken. Hierdoor staat u direct tussen alle exposanten van deze wereld. 

De vier werelden van de beurs zijn verdeeld over de vijf beurshallen en voorzien van een eigen entree. De World of Laboratory bereikt u door zowel via de eigen entree van hal 7 als via de entree in hal 8. In hal 10 en 11 staan de exposanten van zowel World of Motion & Drives als World of Automation. In en rondom de Jaarbeurs wordt door middel van de logo’s van deze werelden duidelijk aangegeven in welke hal u voor uw beursbezoek moet zijn.

Na uw beursbezoek aan WoTS kunt u ook nog doorlopen naar hal 12 waar de beurs Industrial Processing plaats vindt. Opnieuw registreren voor een beursbezoek is niet nodig. Met uw WoTS-badge heeft u ook gratis toegang tot de vakbeurs voor de totale natte en droge procesindustrie.

Check voor uw vertrek, in verband met werkzaamheden, de route naar en de parkeergelegenheid bij de Jaarbeurs.