Wie ontwikkelt de beursgadget voor WoTS 2018?


WoTS 2018 vindt plaats van 2 t/m 5 oktober 2018 in de Jaarbeurs Utrecht. De inschrijving voor de grootste Industriële beurs van de Benelux gaat pas na de zomer open maar de voorbereidingen voor de gadget moeten starten. Tijdens de evaluatiebijeenkomst en de beurscommissie vergadering is de wens uitgesproken om tijdens de World of Electronics wederom een succesvol gadget project te organiseren. Op vrijdag 15 september kiezen de aanwezigen de ontwikkelaar die het idee mag uitwerken (13.00 – 15.00 uur in Leusden).

De gadget van WoTS 2016 (WoTS Badge ontwikkelt door Salland Electronics) en de gadget van E&A (KISS LoRa ontwikkelt door Gepro Electronics) zijn beide zeer goed in de markt ontvangen.

Waar wordt op gelet?
–    Wat doet de beursgadget? (nadruk op de beurs, na de beurs is mooi meegenomen)
–    Is het een doorontwikkeling of totaal nieuwe ontwikkeling? (december moet de definitieve BOM klaar zijn)
–    Wat zijn de BOM kosten? En kunnen de meest kritische (duurste) componenten gesponsord worden?
–    Kan het project door 1 partij worden gedaan of zijn er meer partners nodig (bijvoorbeeld app ontwikkeling)
–    Is de gadget makkelijk produceerbaar (pcb en pcba)

Op vrijdag 15 september kiezen de aanwezigen (van 13.00 tot 15.00 uur in Leusden) uit de voorstellen wie de gadget voor WoTS gaat ontwikkelen.
Wilt u de plannen horen voor de World of Electronics? Wilt u meebeslissen over de gadget? Of zelf een idee presenteren? Meld u aan voor de meeting van 15 september.