GO voor twaalfde gadget


Op vrijdag 2 februari 2018 vond de GO / NO GO bijeenkomst plaats voor de Proximo. Het gadget dat door Ideetron ontwikkeld wordt. Naast de functie voor het bepalen van nabijheid (proximity) gaan andere door bezoekers gewenste functionaliteiten geïntegreerd worden in dit elektronicaproduct. Doordat Electro-Watt de productie op zich gaat nemen, studenten van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen de app zullen ontwikkelen en vijftien andere bedrijven hun betrokkenheid hebben toegezegd, kon de twaalfde gadget een GO krijgen.

Sinds 2007 worden door de leden van de branche Industriële Elektronica gadgets ontwikkeld, die door bezoekers van de beurzen verzameld kunnen worden. Het unieke van het gadget voor deze beurs is, dat voor het eerst in de geschiedenis de bezoekers gevraagd zijn mee te denken over de functionaliteit van het gadget. De Proximo wordt zodoende een product van de hele keten. Ook klanten van exposerende bedrijven zijn nadrukkelijk betrokken geweest bij het voortraject.

De grote voordelen voor deelnemende exposanten liggen in de grote interesse van bezoekers vooraf en de contactmomenten op de beurs bij het verzamelen. De match is perfect. De kracht van de samenwerking en het resultaat in een gadget blijft bezoekers fascineren. Voor exposanten biedt dat ook de kans om specifieke kwaliteiten te tonen in de communicatie voor de beursdeelname. Het is nog mogelijk om een aantal componenten te sponsoren, zodat u van deze voordelen kunt genieten.

Als u deel wilt nemen aan de World of Electronics en betrokken wilt zijn bij het gadgetproject, kunt u bij Juliëtte Nagar navragen welke mogelijkheden er nog zijn.