WoTS-Badge – klaar voor productie, testen en programmeren


Alle componenten zijn geleverd, testen op het ontwerp zijn uitgevoerd en nu is ook de programmeer- / testfixture klaar. De eerste week van september start de productie van de WoTS-Badge. Totaal worden er 1.500 gadgets geproduceerd voor de bezoekers van de World of Electronics. Een uniek project gerealiseerd door samenwerking in de totale keten. Een goed voorbeeld van deze samenwerking is de ontwikkeling van het testsysteem door Romex, MG Products en Salland Electronics (zie video).

Begin september produceert Azteco Electronics de 1.500 gadgets. Na productie wordt ieder WoTS-Badge in het testsysteem geplaatst voor het testen en programmeren. Dit testsysteem is ontwikkeld door Romex (test cassette), MG-Products (testfixture) en Salland Electronics (ontwikkelaar van de gadget). Voor het eenvoudig en betrouwbaar testen en programmeren is een test cassette ontwikkeld die geplaatst wordt in een MG-01 mechanische testadapter. De verende testpennen, testprobes, maken contact met de WoTS-Badge. Via deze testprobes wordt automatisch een programmeer apparaat aangesloten om de Badge te voorzien van de benodigde firmware. Ook wordt getest of de Badge kan communiceren via Bluetooth en krijgt de WoTS-Badge een unieke code. Via deze unieke code kan de gebruiker de WoTS-badge koppelen aan de app.

Uiteraard is dit testysteem ook te zien op de beurs. Romex, MG Products en SallandElectronics kunnen alle vragen over dit systeem beantwoorden. Al bijna 1.200 bezoekers hebben een gadget gereserveerd. Het is nog mogelijk om een gadget te reserveren. Dit kan via de algemene bezoekersregistratielink van WoTS (meld u aan voor de World of Electronics).

Meld u hier aan voor een bezoek