Cluster Life Sciences

Life Sciences is een innovatieve en technologie-intensieve sector gericht op de gezondheid van mens, dier en plant. Het is een zeer snel groeiende sector die steeds belangrijker is voor de economie en de maatschappij. De leden van FHI Laboratorium Technologie die producten en diensten leveren aan deze sector zijn verenigd in dit cluster.

Life Science workshop en event

In 2020 wordt voor het eerst een workshop op dit gebied georganiseerd. Een workshop is altijd een interactief programma op locatie, waarbij een rondleiding deel uitmaakt van het programma. Dit is een eerste stap richting een eerste event dat gepland staat voor het voorjaar van 2021. Dit event wordt gericht op kennisuitwisselingen rondom de nieuwste technologieën die worden ingezet binnen life science-laboratoria. Gedacht kan worden aan Next Gen Sequencing,  Single cell sequencing, (Life cell) imaging, miRNA / Small RNA en traceability.

Voor meer informatie over dit event kunt u contact opnemen met Wendy Debets via wendy@fhi.nl.

World of Technology & Science

World of Technology & Science (WoTS) bestaat uit vijf werelden: World of Laboratory, World of Automation, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Elke wereld heeft een eigen identiteit, expositieprogramma en beursprojecten. Door dit aanbod richt elke wereld zich op de eigen bezoekersdoelgroepen.

Tijdens de World of Laboratory presenteren zo’n 150 exposanten uit de laboratoriumtechniek hun innovaties, kennis en productontwikkelingen. Door middel van seminars, beursprojecten en andere activiteiten worden bezoekers geïnformeerd over en geïnspireerd door nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Lees hier meer informatie over WoTS.