Cluster Life Sciences

Voor alle leden van FHI Laboratorium Technologie die producten en diensten leveren aan de Life Science sector, is dit cluster ingericht. Voor deze groep organiseren we verschillende evenementen.

Life Science event

Na een tweetal online edities in 2020 en 2021 staat in april 2022 het Life Science event weer op het programma. Samen met de deelnemende bedrijven bepalen we de thema’s van dit event. Op dinsdagochtend 18 januari 2022 komen we bij elkaar om de inhoud van het event te bespreken. U kunt ook aansluiten. Stuur daarvoor een mail aan Eline te Velde

Vragen? Neem contact op via 033-4657507 of eline@fhi.nl.

LabNL

De gloednieuwe vakbeurs LabNL toont de nieuwste technologieën, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium. Een breed aanbod aan bedrijven, gericht op labinrichting, -apparatuur en verbruiksartikelen tot aan analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation en life science-oplossingen, geven acte de présence.

World of Technology & Science

World of Technology & Science (WoTS) bestaat uit vijf werelden:

  • World of Laboratory
  • World of Automation
  • World of Motion & Drives
  • World of Electronics
  • Industrial Processing

Met ieder een eigen identiteit, expositieprogramma en beursprojecten. Door dit aanbod richt elke wereld zich op de eigen bezoekersdoelgroepen.

Tijdens de World of Laboratory informeren en inspireren zo’n 150 exposanten uit de laboratoriumtechniek de bezoekers met hun innovaties, kennis en productontwikkelingen. Lees hier meer over WoTS.