Cluster Life Sciences

Voor alle leden van FHI Laboratorium Technologie die producten en diensten leveren aan de Life Science sector, is dit cluster ingericht. Voor deze groep organiseren we verschillende evenementen.

Life Science event

Na een tweetal online edities in 2020 en 2021 staat in april 2022 het Life Science event weer op het programma. Samen met de deelnemende bedrijven bepalen we de thema’s van dit event. Op dinsdagochtend 12 oktober 2021 komen we bij elkaar om de inhoud van het event te bespreken. U kunt ook aansluiten. Stuur daarvoor een mail aan Eline te Velde

Vragen? Neem contact op via 033-4657507 of eline@fhi.nl.

LabNL

Tijdens de nieuwe vakbeurs LabNL staat een van de conferentie programma’s in het teken van Life science. Het programma op donderdag 30 september geeft inzicht in toonaangevend onderzoek op het gebied van celbiologie, technieken zoals Next Gen Sequencing en innovatieve ontwikkelingen in DNA technologieën.

Kijk voor meer informatie op de website van LabNL. Inschrijven voor de beurs en het conferentieprogramma is kosteloos en kan via dit registratieformulier.

World of Technology & Science

World of Technology & Science (WoTS) bestaat uit vijf werelden:

  • World of Laboratory
  • World of Automation
  • World of Motion & Drives
  • World of Electronics
  • Industrial Processing

Met ieder een eigen identiteit, expositieprogramma en beursprojecten. Door dit aanbod richt elke wereld zich op de eigen bezoekersdoelgroepen.

Tijdens de World of Laboratory informeren en inspireren zo’n 150 exposanten uit de laboratoriumtechniek de bezoekers met hun innovaties, kennis en productontwikkelingen. Lees hier meer over WoTS.