Alles voor de ESD-veilige werkplek snel en eenvoudig bestellen?

Alles voor de ESD-veilige werkplek snel en eenvoudig bestellen? Door: Human Workspace b.v.

Dat kan!

ESD-veilig meubilair zoals assemblagetafels- en lijnen, trolleys, doorloopstellingen, kasten en stoelen van Treston maar ook ESD-veilige antivermoeidheidsmatten van Ergolastec kun je vanaf nu snel en eenvoudig bestellen via de ESD shop op onze website.

Als importeur voor Treston in de Benelux voeren we de complete Treston ESD range van meer dan 1000 ESD artikelen. Treston produceert al jaren hoogwaardig ESD-veilig technisch meubilair. Zo zijn alle werktafels verkrijgbaar in een ESD versie voorzien van een halfgeleidende verflaag. Het modulaire ontwerp van de ESD-veilige werktafels in combinatie met een zeer uitgebreid assortiment ESD-veilige accessoires biedt talloze mogelijkheden. Hierdoor kun je de werkplek zodanig inrichten dat deze niet alleen bescherming biedt tegen ESD schade maar ook een comfortabele werkomgeving waar collega's het werk op efficiënte wijze uit kunnen voeren.

De ESD-veilige werktafels zijn in hoogte verstelbaar wat de mogelijkheid biedt een zit-sta werkplek in te richten voor goede ergonomie op de de ESD-veilige werkplek. Vul deze aan met de ESD-veilige stoelen van Treston en/of ESD-veilige antivermoeidheidsmatten van Ergolastec. Ook kun je in de ESD shop terecht voor aanvullende werkplek producten zoals ESD-veilige trolleys, karren, stellingen, kasten, opslagbakjes etc.

Wil je snel en eenvoudig ESD-veilig technisch meubilair bestellen? Het enige dat je hoeft te doen is een account aan te maken en je hebt direct toegang tot de complete ESD range en profiteert van online voordelen. De producten in de ESD shop zijn bovendien snel leverbaar.

Heb je vragen over ESD-veiligheid op de werkplek? Onze Human Workspace engineers delen graag hun jarenlange ervaring met en kennis van ESD-veilige werkplekken en helpen je de best mogelijke werkplek samen te stellen.  Neem contact op of beter nog, bezoek onze stand op Electronics & Applications (7E.012)!