Beursgadget gekozen, meld je aan als sponsor/partner

Beursgadget gekozen, meld je aan als sponsor/partner Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Het is elke editie een grote publiekstrekker voor de WoTS: de beursgadget. Bezoekers verzamelen op de beursvloer verschillende onderdelen en componenten om daarmee hun eigen gadget in elkaar te zetten. De gadget is iedere editie anders en wordt in samenwerking met de deelnemende bedrijven bedacht. Dit jaar is er gekozen voor de innovatie ‘Omgevingsmonitor’ van KITT Engineering

 Het idee is voortgekomen uit de gedachte om Stikstofoxiden (NOx) te meten. Dat bleek gezien de lage concentraties moeilijk te meten. Daarom is besloten om de gadget om te toveren naar een ‘omgevingsmonitor’, welke parameters als temperatuur, vocht, geluid, PM2.5, VOC kan meten, zowel buiten als binnen. De ambitie is dat het gadget, nadat het is verzameld en inbedrijf gesteld, gegevens gaat versturen naar een openbaar platform.

De BOM en het blokkenschema zijn inmiddels bekend en gedeeld met geïnteresseerden. Wil je graag betrokken zijn bij dit innovatieve en functionele gadget, meld je dan aan bij Melvin Brink. Deelname aan de beursgadget betekent extra bezoekers op jouw stand tijdens de beurs!