Laboratorium technologie, innovaties en netwerken

Laboratorium technologie, innovaties en netwerken Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

In de World of Laboratory tonen 150 bedrijven een breed aanbod aan lab technologie. Van lab inrichting, apparatuur en verbruiksartikelen tot analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation en life science oplossingen. Eén dag op de beursvloer geeft een compleet overzicht van de laatste innovaties, tools en technieken voor uw laboratorium.

Het conferentieprogramma biedt veel kennis en de interactieve beursprojecten geven inzicht in actuele topics. Daarnaast biedt de beursvloer de ideale gelegenheid om te netwerken met uw branchegenoten. Kortom, heel veel redenen om een bezoek te brengen aan de World of Laboratory! 

In het conferentieprogramma komen onderwerpen als Food & Beverage, Life Science, Fotonica, Veiligheid op het lab en Kalibratie & Kwaliteit aan de orde. Experts en ervaringsdeskundigen diepen de onderwerpen uit en bespreken hun ervaringen en methodieken. De seminars op een rij:

Dinsdag 2 oktober: Fotonica: toekomst of een kans voor nu?
Dinsdag 2 oktober: Veiligheid op het lab
Woensdag 3 oktober: Kalibratie & Kwaliteit
Woensdag 3 oktober: Trending Topics in Life Science
Woensdag 3 oktober: The toilet flush: the next big opportunity in resource mining
Donderdag 4 oktober: Trending Topics in Food & Beverage
Donderdag 4 oktober: Lab 4.0 – laboratorium van de toekomst
Vrijdag 5 oktober: Niels Geijsen, Hubrecht Instituut

De interactieve beursprojecten geven inzicht in actuele topics, de nieuwste analyse technieken en technische ontwikkelingen door middel van demonstraties en challenges. De X-peditions zijn steeds gekoppeld aan een seminar, waardoor optimale kennisdeling wordt bereikt.

Meld u nu aan voor een gratis bezoek aan de beurs en/of de projecten en seminars.