LI-830/850 serie, analyzers voor het flexibel en nauwkeurig meten van CO2 en H2O

LI-830/850 serie, analyzers voor het flexibel en nauwkeurig meten van CO2 en H2O Door: CaTeC bv

Voor nauwkeurige en stabiele CO2 metingen met een groot meetbereik en snelle reactietijd moet u een LI-COR LI-850/830 hebben. Omdat de LI-850/830 een onzekerheid heeft van de gemeten waarde en niet van de volledige schaal kunt u hele lage én hoge concentraties meten met dezelfde analyzer.

Deze analyzer wordt al decennia toegepast in klimaat en plantkundig onderzoek. En is reeds uitgebreid met de mogelijkheid om er een pomp en display aan toe te voegen.

De analyzers zijn zoals te verwachten van LI-COR nauwkeurig en stabiel. Dit blijkt uit de specificaties die LI-COR altijd ruim aangeeft waardoor de analyzer altijd beter presteert dan wordt aangegeven.
Over het gehele meetbereik van 0-20.000 ppm is de LI-830 nauwkeuriger dan 3% en de LI-850 is zelfs nauwkeuriger dan 1,5% van de afgelezen meetwaarde. Daarnaast kent de analyzer een zeer lage drift én ruis die onder de 1 ppm ligt. Ideaal voor precisie metingen en monitoring.

De LI-830/850 analyzers zijn flexibel en aan te passen naar uw toepassing:
Zo is deze makkelijk met een PC te configureren via een USB aansluiting. Hiermee kunt u de analoge uitgangen naar gelang instellen. Daarnaast is er ook digitale communicatie mogelijk via XML.
Bij de analyzers kunt u nu optioneel een display en een interne pomp bestellen. De interne pomp garandeert een constante luchtstroom door de meetkamer voor een betrouwbare meting.
Op de display kunt u de actuele meetwaardes direct aflezen.

De analyzers kunnen worden toegepast voor onderzoeksdoeleinden, controle van klimaatomstandigheden of als kalibratie referentie voor bijv. CO2 meetsensoren.

Wanneer u een hoogwaardige CO2 analyzer nodig heeft voor uw toepassing kunt u contact met CaTeC opnemen. Wij komen dan geheel vrijblijvend met een gepaste oplossing.