Motion & Drives voor de industrie


Zonder beweging staat de industrie stil. Aandrijftechniek speelt dus vanzelfsprekend een grote rol. De diversiteit in Motion & Drives (als moderne naam voor aandrijftechniek) is zodanig groot, dat per industrie specifieke voordelen liggen in pneumatiek, hydrauliek, elektrische of mechanische aandrijvingen. Aanvullend zijn de ontwikkelingen in de automatisering, motion control en robotica van belang voor het gebruik van de moderne aandrijftechniek. De World of Motion & Drives biedt u een sterk aanbod, om goede keuzes voor uw bedrijf te maken.

In de hallen 10 en 11 van de Jaarbeurs Utrecht is het aanbod in de aandrijftechniek verzameld. Voor de toepassing van de basisprincipes (pneumatiek, hydrauliek, elektrisch en mechanisch) spelen diverse factoren een rol. Uw keuzes met betrekking tot het geluidsniveau, het energieverbruik, de veiligheid, de afmetingen, het onderhoud, de krachten en de nauwkeurigheid van bewegingen hebben invloed op de passende aandrijftechniek.

De aanwezige deskundigheid op de beursvloer, in projecten en tijdens seminars wordt u aangeboden, om de juiste keuzes te maken. Op het Robotica Paviljoen vindt u bijvoorbeeld niet alleen diverse demonstraties van industriële robots maar ook alle kennis over een naadloze integratie in het productieproces. Als u juist meer wenst te weten over vermogenselektronica, dan zijn er zowel experts in de hallen 10 en 11, als bij de deelnemers van Industriële Elektronica in hal 9 beschikbaar.

De World of Motion & Drives biedt zich daarmee gezamenlijk aan, om de industrie kansen in duurzaamheid, kostenbesparingen en concurrentiekracht te geven.

Volg de links voor een volledig beeld van de seminars en de beursprojecten. Via de registratiemodule kunt u zich aanmelden voor een gratis bezoek aan de World of Motion & Drives.