Nieuws en vacatures gratis plaatsen op fhi.nl

Nieuws en vacatures gratis plaatsen op fhi.nl Door: FHI

Al jaren zijn we druk met het inrichten en vormgeven van een platform voor het uitdragen en profileren van aangesloten leden. Inmiddels is FHI volledig overgestapt naar Digitale Service, een online dienst met mogelijkheden die alleen internet biedt. Digitale Service is een dienst van FHI waarmee haar leden zich via fhi.nl kunnen profileren. Elk lidbedrijf staat vermeld op onze website. Zoekmachines indexeren deze bedrijfsvermeldingen, waardoor uw vindbaarheid wordt vergroot. U kunt ervoor kiezen om aanvullende mogelijkheden aan uw Digitale Service-profiel toe te voegen om zo uw bedrijf nog completer te presenteren. Dit kan u bijvoorbeeld helpen als u exposeert bij een event of beurs, of als uw bedrijf wil opvallen binnen een bepaalde productgroep. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een mini-site af te nemen voor het plaatsen van een beschrijving, nieuws en afbeeldingen.

Plaats tot eind oktober gratis nieuws op fhi.nl

Wilt u nog meer opvallen maar heeft u nog geen mini-site bij FHI? Plaats tijdelijk gratis bedrijfsnieuws op fhi.nl en speel uzelf nog meer in de kijker. De artikelen worden geplaatst op de betreffende branchesites en eventueel op de site van het event waar u exposeert. Ook deze berichten zorgen ervoor dat Google en andere zoekmachines uw bedrijf steeds beter weten te vinden. Log hiervoor in op MijnFHI en plaats bedrijfsnieuws dat relevant is voor uw branche. Deze kennismakingsactie loopt tot eind oktober 2019.

Vacaturebank

Digitale Service biedt meer mogelijkheden. Leden kunnen nu ook tijdelijk gratis vacatures plaatsen op fhi.nl: de aangewezen plek om uw vakgerichte vacatures te plaatsen. Een vacature is te zien bij de betreffende branchesite en wordt na zes weken automatisch verwijderd. Ook hiervoor gaat u naar uw eigen account binnen MijnFHI. Klik eerst op ‘vacature afnemen’ en vervolgens kunt u de vacature opmaken en plaatsen. Deze actie loopt tot juli 2019.

Wat doet Digitale Service voor u?

Fhi.nl trekt veel bezoekers aan en scoort hierdoor hoog in zoekmachines. Met Digitale Service wil FHI haar leden een sterk digitaal podium bieden. Elk lid staat standaard met haar bedrijfsgegevens op onze website. U kunt zelf de gegevens aanpassen of tegen betaling het pakket uitbreiden met het plaatsen van een bedrijfslogo, het plaatsen van nieuwsberichten, vacatures en het aanvullen van uw bedrijfsinformatie. Ga gelijk aan de slag en log in op MijnFHI. Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij het aanvullen van uw profiel, nieuwsbericht of vacature? Stuur een e-mail naar digitaleservice@fhi.nl of neem telefonisch contact op met Leonie van der Smeede via 033 465 75 07.