Nog 1 dag! Kort programma overzicht

Nog 1 dag! Kort programma overzicht Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Morgen, dinsdag 17 november, vinden de eerste zes webinars van het D&E event 2020 plaats! We starten om 10.00 uur met de lezing van Advantech. Ook de tweede lezing van de dag wordt verzorgd door Advantech, maar nu namens Telerex, Würth Elektronik, Cadence (namens CB Distribution), Eurocircuits en we sluiten de dinsdag om 14.30 uur af met de keynote lezing van Arne Padmos, Security Engineer.

Op woensdag 18 november bieden we wederom zes lezingen aan. Om 10.00 uur start Microchip (namens EBV), waarna het programma vervolgd wordt met de lezingen van INDES-IDS, QBayLogic, JTAG TechnologiesInnofour. Om 14.30 uur wordt het programma afgesloten door de keynote lezing van Siemens Benelux.

Op donderdag 19 november verwelkomen wij u voor alweer de laatste dag van dit event. Om 10.00 uur starten we met Altium en Prime EDA BV. Daarna vervolgt Altec (namens Elincom Electronics) het programma, gevolgd door Mindmotiv (namens Logic Technology), HMS Networks, PicoTech (namens CN Rood) en eindigen we het D&E event met een keynote lezing van Eric Kroon, Nokia.

Klik hier voor het volledige programma overzicht en korte omschrijvingen van de inhoud van de presentaties. U kunt hier tevens zien in welke taal de webinars worden gegeven.

Klik hier om u aan te melden.

Terug naar de homepage.