Oproep voor sprekers over voedselveiligheid en procesoptimalisatie

Oproep voor sprekers over voedselveiligheid en procesoptimalisatie Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Voor Industrial Processing houdt de beursorganisatie zich aanbevolen voor inspirerende sprekers met een goed verhaal over voedselveiligheid of procesoptimalisatie in de industrie. Heeft u onlangs een inspirerende presentatie bijgewoond over voedselveiligheid of procesoptimalisatie, of heeft u in uw relatienetwerk een goede ingang? We horen graag van u.

De volgende onderwerpen over voedselveiligheid worden al gecoverd in het programma (hier hebben we geen input meer voor nodig): de wet en regelgeving omtrent voedselveiligheid; filtratietechniek; persluchtkwaliteit; hygiënisch ontwerp van kastenbouw en het ontwerpen van voedselveilige installaties. Wel is een presentatie met een praktijkcase van een industriële eindgebruiker van harte welkom waar voedselveiligheid of goede reinigbaarheid van het proces van levensbelang is.

Lezingen zijn economisch van aard maar zeker ook technisch. Om een voorbeeld te geven over het belang van perslucht in de voedingssector: bij het comprimeren van omgevingslucht naar perslucht heeft een productielocatie te maken met meerdere bronnen van verontreiniging, maar weet u welke bronnen van verontreiniging de voedselveiligheid kunnen beïnvloeden en waar u op moet letten?

Procesoptimalisatie

Ook in een breder perspectief van procesoptimalisatie zijn exposanten van harte welkom om hun innovaties of optimalisatietechnieken te delen. Samen met de werkgroep Procesoptimalisatie wordt de invulling van het programma bepaald. Al aan bod komen scheidingstechnologie, mengtechnieken en validatie van mixapparatuur, maar ook andere onderwerpen zijn mogelijk zeker interessant.

Heeft u onlangs een inspirerende presentatie bijgewoond over voedselveiligheid of procesoptimalisatie, of in uw relatienetwerk een goede ingang? We horen graag van u, stuur een mail naar Tim Middeldorp met uw tips of vragen.