Prijsvraag: heeft u het beste idee voor de anderhalvemetereconomie?

Prijsvraag: heeft u het beste idee voor de anderhalvemetereconomie? Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

MKB Servicedesk, MKB-Nederland, VNO-NCW, Nationale Nederlanden en Van Spaendonck schrijven tezamen een anderhalvemeter-innovatiewedstrijd uit. Deze challenge draait om het bedenken van creatieve oplossingen waarmee andere ondernemers hun voordeel kunnen doen. De winnaar krijgt een bedrag van 7.500 euro.

De organisaties zijn op zoek naar de beste oplossing voor het laten werken van de anderhalvemetereconomie. Bedrijven zijn nu aan de slag binnen de nieuwe regels van het RIVM en proberen allemaal op een veilige manier de klanten tot dienst te zijn. Naast handreikingen en protocollen zijn er vast ook creatievere oplossingen ontwikkeld.

Aangedragen oplossingen moeten wel aan enkele voorwaarden voldoen. Zo moet deze aansluiten op de bestaande protocollen. Daarnaast moet deze ook betrekking hebben op hygiëne, personeel, afstand houden en de beschermingsmaatregelen of gedragsbeïnvloeding van klanten en/of medewerkers. Daarnaast moet het idee ook op kort termijn kunnen worden geleverd of uitgevoerd.

Heeft u een oplossing en voldoet deze aan de voorwaarden? Schroom dan niet om deze op te sturen via de volgende link. En let op! De deadline is 3 juli.