Webinar | Leerzame koffiepauze met 3M en Boom: 'Hoe start ik met Environmental Monitoring?'

Webinar | Leerzame koffiepauze met 3M en Boom:  'Hoe start ik met Environmental Monitoring?' Door: Boom B.V.

Uw middagpauze nuttig besteden? 3M en Boom nemen graag samen met u een korte koffiebreak om meer te vertellen over het starten met Environmental Monitoring. In deze webinar ontvangt u de tips en tools, waarmee u binnen uw bedrijf kunt starten met de noodzakelijke hygiëne- en omgevingscontrole. Zo ontwikkelt u voor uw organisatie een veiligheidsnorm om `gezonde voeding` te produceren.

Steeds vaker krijgen gezondheid en een gezonde voeding de aandacht van zowel consument, producent als overheid. Veel bedrijven binnen de voedingssector, maar ook daarbuiten hebben het heft in handen genomen om een veiligheidsnorm op te leggen voor de omgeving en de producten. Deze zijn in veel gevallen gebaseerd op wettelijke normen en HACCP regels.

Maar wat als u nog niet zo ver bent in het bedrijf? Hoe start u, welke microbiologische controles moeten er uitgevoerd worden? Omgevingscontroles, ATP testen, pathogenen en allergenen, allemaal termen die je tegenkomt in verschillende handboeken. Ze zijn niet altijd gemakkelijk te lezen. De grote vraag is dus: “waar moet ik beginnen voor mijn organisatie?”.

DONDERDAG 27 MEI 2021 | 15:00 - 16:00 UUR

GRATIS AANMELDEN >