Welkom op [RE]CONNECT (NIDays) in Eindhoven op 23/9

Welkom op [RE]CONNECT (NIDays) in Eindhoven op 23/9 Door: CN Rood

Op 23 September is er weer de jaarlijkse test en meettechnologie conferentie, in het verleden als NIDays door National Instruments (NI) georganiseerd. Ons nieuwe [RE]CONNECT EVENT vindt plaats op de Brainport Industries Campus, in Eindhoven. We zouden het erg waarderen je (weer) eens persoonlijk te kunnen ontmoeten. Vergroot je kennis, leer over de nieuwste technologieën en ontmoet en spreek andere ingenieurs, wetenschappers en managers. Deelname is kosteloos voor bezoekers en dit kun je zoal verwachten:

  • CNRood en NI presenteren de nieuwste test- en meettechnologie ontwikkelingen, onder andere over LabVIEW en PXI.
  • Integration Partners presenteren hun test- en meettoepassingen, waarbij ook LabVIEW tips and tricks aan bod zullen komen.
  • Mogelijkheid om ingenieurs, wetenschappers en managers te ontmoeten en te spreken.
  • Op de beursvloer tonen CNRood, NI en de Integration Partners hun nieuwste toepassingen. Zij staan klaar om je test- en meetuitdagingen te bespreken.

Het evenement wordt georganiseerd door CNRood, geautoriseerd distributeur van NI producten in de Benelux en de Nordics. Medeorganisatoren zijn NI, diverse integration partners en andere test- en meet technologie leveranciers.

Voor registratie en meer details, ga naar www.cnrood.com/techdays