Innovaties in het lab trekken aandacht


De bezoekerswerving voor de World of Technology & Science is van start gegaan. Het is nu van belang om nieuwswaarde te bieden aan de bezoekers. De diverse X-peditions en seminars bieden hier al uitstekende content voor, hier doet echter slechts een gedeelte van de exposanten aan mee. Voor alle exposanten geldt, dat er nieuws te bieden is over eigen innovaties. De organisatie van WoTS biedt hiervoor een platform met de TechAward.

De TechAward is het ideale platform om uw noviteit te tonen aan een breed publiek en veel promotie te genereren. Alle inzendingen worden medio april geplaatst op de beurssite met productnaam, productomschrijving, promotiemateriaal en naam van de exposant. Vervolgens kunnen bezoekers van de site stemmen op hun favoriete noviteiten.

Nieuw ten opzichte van eerdere edities is dat de professionele vakjury een prominentere rol heeft in de besluitvorming. De jury kiest zowel de vier genomineerde noviteiten per categorie (rekening houdend met stemvoorkeuren van de bezoekers) als de winnaar per categorie. De twaalf genomineerde noviteiten worden tentoongesteld in de TechAward galerijen op de beursvloer en de winnaars worden bekend gemaakt op de exposantenborrel op de beurs.

Voor World of Laboratory is de TechAward galerij geplaatst in de doorgang tussen hal 8 en hal 7, direct bij de entree van de World of Laboratory. De ideale positie dus om uw innovatie onder de aandacht van een breed publiek te brengen.

Heeft u een innovatie die de TechAward verdient? U kunt zich aanmelden bij Mariska Barrote Mondria.