Beursvloer E&A compleet

Beursvloer E&A compleet

Door: FHI Digitale Service

Met 172 exposanten is de beursvloer van E&A compleet. In vergelijking met voorgaande edities is zowel het aantal exposanten als het aantal m2 flink gegroeid. Met dit aantal is de beurs verhuisd van hal 8 naar hal 7 van de Jaarbeurs. De beursvloer van hal 7 is opgedeeld in de vier clusters: design & engineering, productie, test & meet  en componenten. Exposanten zijn op basis van deze classificaties ingedeeld en daardoor makkelijk te vinden in de grotere hal. De beursvloer is uitgebreid met een extra cateringterras, een seminarzaal en netwerkplekken. E&A 2017 is uitgebreid en compleet maar nog steeds compact.

Zelfs de seminarzalen zijn in de buurt van de hal. Een zaal bevindt zich op de beursvloer en de andere twee zalen liggen boven de hal. Hal 7 en de toegang naar de congreszalen bevinden zich aan het parkeerterrein P3 en zijn daardoor makkelijk aan te lopen voor bezoekers die vanaf het station komen.

Verspreid over de beursvloer zijn er verschillende cateringterrassen. Alle producten zijn voor €1,- te koop. Bij binnenkomst kunt u een kopje koffie kopen maar verderop kunt u voor de lunch een broodje Unox halen of lekker rijkelijk belegd broodje.

De bezoeker die tijdens zijn beursbezoek nog even op een mail moet reageren of een artikel moet lezen, kan in alle rust gebruik maken van de netwerkplekken op de beursvloer (stand 7A079).

Meld u aan voor een gratis bezoek.