Co-locatie met de beurs Industrial Processing


Gelijktijdig met WoTS 2016 wordt de beurs Industrial Processing gehouden. Industrial Processing is de grootste vakbeurs voor de totale natte en droge procesindustrie in de Benelux. De exposanten tonen u hier de laatste trends, producten en ontwikkelingen op het gebied van procesapparatuur, -engineering en -automatisering. De exposanten van Industrial Processing staan in hal 12 van Jaarbeurs Utrecht. Bezoekers van WoTS kunnen met één badge beide beurzen gratis bezoeken.

Industrial Processing staat in het teken van Unlocking Future Factories. U vindt alles om een fabriekshal efficiënt, veilig en duurzaam in te richten met nadrukkelijk aandacht voor onder andere energiezuinig, hygiënisch en voedselveilig produceren en meer.

De beurs werpt ook een blik in de toekomst. Professionals in de voedingsmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie kunnen op verschillende manieren een goede indruk krijgen van state of the art technologie. Een dynamische mix van stands, kennissessies, seminars en live-demo’s zorgen ervoor dat de Fabriek van de Toekomst geen geheimen meer heeft.

Bezoekers van WoTS kunnen met 1 badge beide beurzen gratis bezoeken. Hierdoor ontstaat er een groot technologisch trefpunt in de Jaarbeurs. Meldt u hier aan voor een gratis bezoek aan beide beurzen.