Neemt u ook deel aan WoTS/IP in 2018?


Het nieuwe jaar staat voor de deur. Dat betekent dat de beurzen WoTS en IP 2018 plaats vinden. Het ‘beursjaar’ wordt door de complete markt opgemerkt. Een groot deel van de oud-deelnemers spreekt hun vertrouwen uit voor de editie van 2018. Het enthousiasme is ook te merken bij de besprekingen over de beursprojecten en seminars. Deze worden goed bezocht door zowel ingeschreven als potentiële exposanten. De deelnemers zijn gemotiveerd om er een gezamenlijk succes van te maken. Nu is het moment om te inschrijven voor deelname aan de beurs. Bedrijven die zich namelijk voor 16 februari inschrijven, worden meegenomen in de conceptindeling en hebben daardoor inspraak op de toegewezen stand locatie.

Na 16 februari wordt de conceptindeling ingetekend. Dit gebeurt op basis van de clusterindeling en de wensen/voorkeuren die door de ingeschreven exposanten afgegeven worden. Vervolgens ontvangen de ingeschreven deelnemers deze conceptindeling. Zij hebben dan de mogelijkheid te reageren op de toegewezen stand locatie. Wanneer de stand locatie niet bevalt, wordt er gekeken naar andere mogelijkheden.

Deze editie zijn WoTS en IP in elkaar geïntegreerd. Dat geeft nog meer voordelen voor zowel exposanten als bezoekers. De vijf werelden sluiten goed op elkaar aan, hebben raakvlakken met elkaar en exposanten uit deze werelden vullen elkaar aan. Wilt u ook deelnemen aan de editie van 2018? Schrijft u zich dan in voor 16 februari 2018 zodat uw stand wordt ingetekend op de conceptplattegrond of neem contact op met Marc Berkouwer.