Evaluatiebijeenkomst conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2019

Evaluatiebijeenkomst conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2019 Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Met een goed gevoel kijkt de brancheorganisatie terug op de geslaagde conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2019. Tijdens de evaluatiebijeenkomst op 29 januari a.s. wil de brancheorganisatie het goede gevoel met de leden en exposanten bespreken en onderbouwen met de resultaten uit de gehouden enquetes.

U kunt de conferentie nogmaals beleven door het kijken van " target="_blank" rel="noopener">de "after movie" of door de gemaakte foto's. Ook kunt u alle gegeven presentaties nogmaals als podcast via de conferentie website beluisteren.

Uw mening en inbreng word zeer gewaardeerd en is van groot belang voor het borgen van de kwaliteit van de volgende editie. Tevens wordt u tijdens de evaluatiebijeenkomst op de hoogte gebracht van de recente ontwikkelingen in de organisatie van de conferentie, de mogelijke samenwerking(en) en vraagt de brancheorganisatie u om uw inbreng voor de volgende editie van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour.

Denkt u met ons mee? U bent van harte welkom vanaf 14.30 uur op 29 januari 2020 bij FHI, Leusderend 12 te Leusden. We starten met de evaluatie om 15.00 uur en sluiten af met een hapje en drankje.

Agenda op 29 januari 2020:

1. Basiscijfers conferentie 2019
2. Bezoekersenquete
3. No-show enquete
4. Exposantenenquete
5. Samenwerking en aanpak 2020
6. Opties voor 2020

Aanmelden kan via deze link.

 

 

Lukt het niet om via de link aan te melden? Stuur dan een email naar martin.hof@fhi.nl

Tot ziens tijdens de evaluatiebijeenkomst Bits, Bricks & Behaviour 2019.