Werkgroep Commissioning

Doelstelling en kaders werkgroep
De werkgroep commissioning streeft naar kwaliteitsverbetering in de keten, onder andere door zelf voor het vakgebied instrumenten (w.o. commissionings-plannen) te ontwikkelen.

Tevens formuleert de werkgroep branchestandpunten ten behoeve van branche-overschrijdende voorschriften in het domein van het borgen van realisatieprocessen van gebouw automatiserings- projecten gericht op de opdrachtgever. Waardoor de gebruiker krijgt wat beloofd is en waar voor betaald wordt.

Deelname aan de werkgroepen van FHI Gebouw Automatisering is voorbehouden aan leden van de brancheorganisatie.

DBCA | Dutch Building Commissioning Association
FHI Gebouw Automatisering participeert in de DBCA | Dutch Building Commissioning Association een samenwerkingsverband van branches, dat gezamenlijk kwaliteitsverbetering in het bouwproces en exploitatiefase van gebouwen en installaties nastreeft. De Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering is mede-initiatiefnemer van de DBCA | Dutch Building & Commissioning Association en verantwoordelijk voor het secretariaat.

Vergaderdata 2021
In de basis vergaderd de werkgroep Commissioning maandelijks, wanneer de situatie hierom vraagt kunnen er extra vergaderingen gepland worden. De agenda van de vergaderingen van de werkgroep Commissioning zijn in te zien door te klikken op onderstaande vergaderdata.

25 januari 2021
24 februari 2021

Regelmatig worden leden in de leden-nieuwsbrief op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en activiteiten van de werkgroep Commissioning. Vragen over ontwikkelingen van de werkgroep Commissioning, actuele onderwerpen, het aandragen van onderwerpen voor de vergaderagenda van de werkgroep of andere relevante zaken t.a.v. commissioning kunt u sturen aan Martin Hof, Sr. project manager Gebouw Automatisering.

Aan de Werkgroep Commissioning werken mee:

Jan Bakker, Royal HaskoningDHV
Voorzitter Werkgroep Commissioning en bestuurslid Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering
Theo van Gent, HE Adviseurs
Dennis Münchgesang, A2Networks

Remco Bosch, TÜV Nederland

Joost van der Meijden, Deerns Bart Raadgever, V&M

Bent u geinteresseerd in deelname aan een van de werkgroepen, dan kunt u dit aangeven middels een email aan Martin Hof, Sr. Project Manager Gebouw Automatisering of per telefoon: 033 465 75 07. Deelname aan de werkgroepen van FHI Gebouw Automatisering is voorbehouden aan leden van de brancheorganisatie.