KNX Netwerkevenement op 28 november 2023

KNX Netwerkevenement op 28 november 2023 Door: KNX Nederland

Je bent van harte uitgenodigd voor een bijzondere bijeenkomst op dinsdag 28 november, gehouden op de voor KNX-professionals vertrouwde locatie "InnStyle", te Maarssen.

De sprekers
Caspar Norg, directeur van Giraffes4Zebras, zal als dagvoorzitter het evenement openen en daarbij de KNX Whitepaper "Op weg naar energielabel C" toelichten. Dit whitepaper biedt waardevolle inzichten en praktische toepassingen van KNX-technologie voor een breed scala aan doelgroepen die betrokken zijn bij de verduurzaming of energieprestatie van gebouwen. 

Hierna deelt Hans Arentsen, voorzitter van KNX Nederland, de visie en toekomstplannen van onze organisatie.

Kom ook luisteren naar Joost Demarest die je meeneemt in zijn presentatie 'Matter & KNX: Will it matter?' Hij bespreekt de mogelijke impact van nieuwe ontwikkelingen op KNX en hoe KNX zich opnieuw heeft uitgevonden over de afgelopen 30 jaar. Is Matter een kans of bedreiging voor KNX?

Tot slot nodigen we je uit om te genieten van een gezellige winterse barbecue aan het water om deze speciale dag te vieren, te ontspannen en herinneringen op te halen.

Denk mee met de vereniging
Naast een inspirerend sprekersprogramma, gebruiken we deze kans ook graag om te horen wat jouw wensen zijn voor de toekomstige activiteiten van KNX Nederland. Welke locaties, sprekers of onderwerpen zou jij graag zien? Grijp deze kans om jouw stem te laten horen, en drop jouw idee tijdens het event in de ideeënbox.

Hier zijn de details
Datum: 28 november 2023
Tijd: 14:30 - 20:30 uur
Locatie: InnStyle, Maarssen 
Herenweg 55, 3602 AN Maarssen

We kijken uit naar je komst op 28 november en hopen samen met jou de toekomst van KNX te verkennen en te vieren!

Meld je aan: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-knx-netwerkevent-728257246027?aff=oddtdtcreator