Opleiding Lead Engineer Gebouw Automatisering Gebouw Automatisering en -Beheer

Opleiding Lead Engineer Gebouw Automatisering Gebouw Automatisering en -Beheer Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Naast de reeds bestaande opleiding Systeem Architect Gebouwautomatisering en -Beheer (post-HBO) heeft FHI Gebouw Automatisering gezamenlijk met TVVL de opleiding Leadengineer Gebouwautomatisering en -Beheer ontwikkeld (post-MBO).

Als Leadengineer werk je automatiseringsconcepten voor gebouwen uit, neem je het voortouw in de uitvoering van de installatie en het beheer van gebouwautomatisering. Om succesvol te zijn beschik je over monitorings-, rapportage- en projectmanagement vaardigheden. Oftewel een divers eisenpakket waar je als professional in groeit.

Ben jij werkzaam als leadengineer en wil je jouw kennis en vaardigheden naar expertniveau brengen? Of ga jij binnenkort als leadengineer aan de slag met gebouwautomatisering en -beheer?

Dan is de opleiding Leadengineer Gebouwautomatisering- en beheer iets voor jou! We starten 18 maart 2021. De opleiding is goed te combineren naast je werk en in een veilige (evt. naar keuze digitale) leeromgeving te volgen.

Meer informatie? Klik op deze link