Mymesh

Hoe mooi is het als een gebouw meedenkt, altijd vooruit denkt. Of je precies aanvoelt. Dat is een…’ living building’.
Mogelijk gemaakt door het unieke Mymesh netwerk protocol. Dit is een volledig draadloos multidisciplinair besturingssysteem. Duurzaam en comfortabel, gezond en veilig.

Mymesh is een uniek, volledig draadloos besturingssysteem. Het zorgt voor algemene en biodynamische verlichting, en voor noodverlichting. Verder ook voor ruimteregeling van klimaatsystemen voor verwarming, koeling en ventilatie.
En met Mymesh is ook besturing van zonwering mogelijk.
Mymesh is geïntegreerd in de armaturen in het plafond. Makkelijk te installeren en het zorgt voor meer flexibiliteit. Alles is continu aanpasbaar en realiseerbaar met software-apps. Van systeemconfiguratie, ruimte-indelingen en regelzones tot alle instellingen. Mymesh wordt toegepast om op de meest duurzame manier prestaties van gebouwen, organisaties en gebruikers te verbeteren.
Mymesh is dus echt meer dan zomaar een oplossing.
Bij de ontwikkeling van Mymesh was geavanceerde draadloze communicatie het uitgangspunt. Geïnspireerd op de verfijnde communicatie zoals bij een zwerm vogels, of een school vissen. Mymesh maakt gebruik van slimme besturingscomponenten zoals innovatieve sensoren en controllers. Alle componenten vormen automatisch een zelforganiserend draadloos mesh-netwerk.
Mymesh levert de draadloze data-infrastructuur, inclusief beaconing. De infrastructuur maakt verbinding met veelzijdige apps, cloudapplicaties en dashboards. Voor besturing, gebouwbeheer én gebruikers.

Naw gegevens

Mymesh
Oudeweg 115 B
2031CC Haarlem
NEDERLAND

Tel: +31 6 53300184

De heer H. Bak
han.bak@mymesh.nl
Naar website

Vind uw product en/of dienst

Evenementen

LED Applicatie

De LED Lighting & Technology Conference is hèt event waar R&D-managers, engineers, ontwikkelaars en lichtontwerpers de laatste innovaties op het gebied van LED-technologie zien. In het lezingenprogramma en op de kennismarkt worden de bezoekers volledig geïnformeerd over de beschikbare hardware, (aansturings)software en test & meetapparatuur.

Lees meer

Developmentclub

De Development Club is een netwerk van circa 60 technische ontwikkelbedrijven met hoog gespecialiseerde expertise op alle technologische gebieden, in het bijzonder op het gebied van mechatronica, sensoren, embedded software en industrieel ontwerp.

De Development Club leden werken samen voor organisaties, die zoeken naar technologische creativiteit met aanvullende competenties, om tot succesvolle oplossingen en producten te komen

Lees meer