Conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2018


Donderdag 22 november 2018 a.s. is het zover, de conferentie Bits, Bricks & Behaviour in de Supernova van de Jaarbeurs te Utrecht.

Diverse leden en niet leden van de branchevereniging Gebouw Automatisering hebben zich aangemeld, deze bedrijven presenteren zichzel op de informatiemarkt. Bent u ook geïnteresseerd in deelname als exposant?Er zijn nog enkele stand ruimtes beschikbaar. Wenst u deel te nemen aan de informatiemarkt? Vul dan het inschrijfformulier in en stuur het op naar Martin Hof.

De focus van het programma is dit jaar komen te liggen op drie tracks: Bits (techniek), Bricks (gebouwen) & Behaviour (invloed op de eindgebruiker). Thema’s die tijdens de conferentie aan bod komen: invloed van technologie op de vastgoedsector, flexibiliteit van een gebouw, gebouwenpsychologie, duurzaamheid, Internet of Things, cyber security, datascience, kunstmatige intelligentie, informatietechnologie en nog veel meer.

Naast het programma staan meer dan twintig exposanten klaar om kennis te delen over de mogelijke verbeteringen door automatisering in gebouwen. De interesse voor de combinatie van Bits, Bricks & Behaviour en Smart Homes & Intelligent Buildings is groot. Het technisch verbeteren van gebouwen is een uitermate actuele kans voor gebouweigenaren, facility managers en gebruikers.

Bits, Bricks & Behaviour vindt tegelijkertijd plaats met het evenement Smart Homes & Intelligent Buildings, georganiseerd door Jaarbeurs. Bezoekers hebben toegang tot beide programma’s en de gemeenschappelijke informatiemarkt. Voor meer informatie ga naar www.bitsbricksbehaviour.nl.