Conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2018

De voorbereidingen voor de Conferentie Bits, Bricks & Behaviour zijn in volle gang! De conferentie wordt dit jaar georganiseerd op één dag en zal plaats vinden op donderdag 22 november 2018 in Jaarbeurs Utrecht.

De inschrijving voor de conferentie is inmiddels geopend. Leden zoals Beveco, Danfoss, Diamond Kimberlit, Kropman, Sauter en Vedotec hebben zich al aangemeld. Bent u ook geïnteresseerd in deelname als exposant? Vul het inschrijfformulier in en stuur het op naar Martin Hof.

De focus van het programma zal dit jaar komen te liggen op drie tracks: Bits (techniek), Bricks (gebouwen) & Behaviour (invloed op de eindgebruiker). Thema’s die tijdens de conferentie aan bod komen: invloed van technologie op de vastgoedsector, flexibiliteit van een gebouw, gebouwenpsychologie, duurzaamheid, Internet of Things, cyber security, datascience, kunstmatige intelligentie, informatietechnologie en nog veel meer.

Bits, Bricks & Behaviour vindt tegelijkertijd plaats met het evenement Smart Homes & Intelligent Buildings, georganiseerd door Jaarbeurs. Bezoekers hebben toegang tot beide programma’s en de gemeenschappelijke informatiemarkt. Voor meer informatie ga naar www.bitsbricksbehaviour.nl.