Conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2019


Ieder jaar organiseert de Nederlandse Branchevereniging voor Gebouw Automatisering de conferentie Bits, Bricks & Behaviour. Het doel van de conferentie is om de ontwikkelingen binnen gebouw automatisering aan te kaarten en om eindgebruikers met leveranciers van producten/diensten in contact te brengen.

Gebouweigenaren, vastgoedbeleggers/-investeerders, projectontwikkelaars, directies en facility managers worden uitgenodigd om kennis met elkaar te delen en besef te creëren over de mogelijkheden voor een duurzamer Nederland. Het technisch verbeteren van gebouwen is een uitermate actuele kans voor gebouweigenaren, facility managers en gebruikers. De conferentie Bits, Bricks & Behaviour kan bogen op een jaarlijks stijgende interesse en toenemend bezoekersaantal.

De conferentie website Bits, Bricks & Behaviour geeft u alle informatie omtrent het programma, de exposanten en verteld u het laatste nieuws.

U kunt met uw bedrijf nog als exposant deelnemen aan de informatiemarkt, klik hier voor meer informatie. Gelijk inschrijven als ecposant? Klik dan hier.

De conferentie zal tegelijk plaats vinden met het evenement Smart Homes & Intelligent Buildings. Bezoekers hebben toegang tot beide programma’s en de gemeenschappelijke informatiemarkt.