Digitaal Gebouw van de Toekomst


Conferentie “Digitaal Gebouw van de Toekomst”

Woensdag 15 november 2023 zal opnieuw de conferentie Digitaal Gebouw van de Toekomst plaats vinden.

We nodigen je graag uit om deel te nemen aan deze vernieuwde versie. We starten om ongeveer 11.00u en sluiten de dag rond 15.00u af.

Het programma gaat in op de vragen van de eindgebruiker. Eindgebruikers zijn onder andere de vastgoedmanager, facility manager, gebouw eigenaren en gebruikers van de gebouwen.

Waar lopen ze tegen aan tijdens het proces van bouwen of verbouwen, hoe zorg ik dat mijn pand duurzaam of energiezuinig is, al die data die we verzamelen hoe ga ik hier veilig mee om en hoe houd ik mijn medewerkers tevreden en wat kan de werkomgeving daar aan bijdragen? Dit zijn enkele voorbeelden van de vragen die er leven en waar we tijdens de conferentie op in gaan.

Het programma zal bestaan uit 5 plenaire lezingen en daarnaast is er voldoende tijd om de stands te bezoeken. Wij zullen je op de hoogte houden van het programma via de website, LinkedIn en nieuwsbrieven.

Nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Doe dat dan hier Aanmeldformulier nieuwsbrieven Gebouwautomatisering | FHI, federatie van technologiebranches