Energietransitie


Energietransitie – deskundigheid verzamelen in een whitepaper


FHI-bijeenkomst

op dinsdag 3 oktober 2023 van 15.30 – 17.00 uur

bij FHI, Leusderend 12, Leusden 


 

De wereld zit middenin een energietransitie. Dat is een technische uitdaging waarbij de technische deskundigheid soms niet bekend genoeg is. FHI gaat de kwaliteiten bij leden en hun contacten verzamelen in een whitepaper. Om de inhoud en de gewenste deskundigheid daarvoor eerst goed te bespreken, vindt er een bijeenkomst bij FHI plaats op dinsdag 3 oktober 2023 (van 15.30 – 17.30 uur).

Op deze site is een ‘discussie’ model te downloaden, waarin de aspecten van de energietransitie benoemd worden. Binnen die aspecten kunnen weer op delen specialismen gewenst zijn. Uit de breedte van de leden, hun contacten en andere stakeholders willen we voor het whitepaper twee vragen per organisatie beantwoord hebben:

  1. Wat kan jouw bedrijf bijdragen aan de energietransitie?
  2. Wat is jouw visie op de energietransitie?

Tijdens de bijeenkomst wordt het discussiemodel besproken en de feedback op deze vragen.

We willen samen met jou bekijken of deze structuur duidelijk is en of deze als basis voor de hoofdstukindeling van onze whitepaper kan dienen. Jouw inzichten zullen ons ook helpen om de lange termijn aanpak te verfijnen en te bepalen hoe we dit het beste kunnen aanpakken.

In het voorjaar van 2024 zullen we vervolgens de communicatie opzetten en uitvoeren.

Het bedrijf met de meest visionaire kijk op de energietransitie willen in de spotlight zetten tijdens WoTS 2024 en aan het woord laten tijdens een seminar met dit thema.

Via de aanmeldknop boven aan deze pagina kun je je aanmelden voor deze bijeenkomst.

Ben je verhinderd op 3 oktober, en wil je wel je kennis en ervaring met ons delen? Klik dan hier!