FHI-lid Air-Traxx over TNT-kortingen: “We besparen tot 20 procent”

FHI-lid Air-Traxx over TNT-kortingen: “We besparen tot 20 procent” Door: FHI federatie van technologiebranches

FHI-leden profiteren van tal van ledenvoordelen. Zo kunnen bedrijven bijvoorbeeld flinke korting krijgen op de vervoersdiensten van TNT (onderdeel van FedEx Express). Een van de FHI-leden die volop kosten besparen bij deze FHI-partner is Air-Traxx.

Frank Smit van Air-Traxx, tevens lid van de branche Gebouw Automatisering binnen FHI, vertelt wat zijn bedrijf precies doet: “Wij leveren meet- en regelinstallatie voor de gebouwde omgeving in combinatie met ventilatieproducten. Deze gaan plug-and-play naar onze afnemers in Nederland, maar ook naar bijvoorbeeld China.”

Juist bij de buitenlandse pakket- en palletverzendingen profiteert Air-Traxx van de kortingen bij TNT/FedEx Express, zegt Smit: “Voor de grote zendingen voor met name luchttransport buiten Nederland gebruiken wij TNT/Fedex. Dit doen wij om niet afhankelijk te zijn van één vervoerder en de een is in andere dingen beter dan de ander. Vergeleken met andere aanbieders scheelt het ons tussen 10 tot 20%, met name bij internationaal transport.”

Smit ziet nog meer voordelen van het FHI-lidmaatschap en de bedrijfsondersteunende diensten van de branchevereniging: “Een meerwaarde van het lidmaatschap is de juridische ondersteuning op het gebied van bijvoorbeeld leveringsvoorwaarden ten aanzien van wijzigende wet en regelgeving. Daar wij een kleine onderneming zijn ,hebben wij geen juristen of fiscale adviseurs in dienst. Als mkb-bedrijf worden we steeds meer belast met papieren regelgeving vanuit de overheid en de EU. Het is maar hoe je deze leest of interpreteert. Daarom is het fijn als je als lid dan terug kunt vallen op een brancheorganisatie.”

Wil je meer weten over de kortingen van TNT? Klik hier. Of bekijk het complete overzicht van de FHI-dienstverlening naar de leden. Nog geen lid? Meld je aan!