FHI Tournament 2019


We gaan er weer voor! Het FHI Tournament, de leukste en actieve netwerkbijeenkomst voor leden en relaties van FHI, wordt dit jaar georganiseerd op de Veluwe. We bieden een rijk programma met voor ieder wat wils.

Wat gaan we doen?

  1. De professionele golfers gaan onderling de wedstrijd aan bij Golfclub de Scherpenbergh.
  2. De minder ervaren golfers gaan een Berkenbaanwedstrijd doen onder leiding van pro’s.
  3. Deelnemers die kennis willen maken met golfen kunnen, onder leiding van een pro, een parcours afleggen om de basisbeginselen van het spel onder de knie te krijgen.
  4. Actievelingen en durfals die niet meedoen aan het golfen, gaan onder leiding van ervaren instructeurs mountainbiken over de Veluwe.

Schrijf het alvast op in je agenda: we gaan sportief doen en relaties versterken bij het jaarlijkse netwerkevent van FHI!

 

De wedstrijdspelers

 

Geen nonsens maar een professionele golfwedstrijd met relaties en collega’s. Het wordt tijd dat je de wisselbeker eens mee naar huis neemt! De Scherpenbergh is voor trouwe deelnemers geen onbekend terrein. Omdat het al een tijd geleden is hebben we besloten deze mooi verzorgde en uitdagende baan opnieuw te bezoeken.

Hoe ziet de dag eruit? Om 11:00 uur gaan de deuren open voor de ontvangst. Kleed je rustig even om, check de wedstrijdkaart, neem een kopje koffie of thee en een lekkernij of ga direct inslaan. Om uiterlijk 11:55 uur wordt je terugverwacht in het clubhuis voor het welkomstwoord van de golfcommissie. Om 12:00 uur start de wedstrijd.

Dit jaar hoef je geen lunchpakketje mee te nemen, bij hole 6 en 10 staan koks klaar om een lekkere lunch te verzorgen. Ook wordt tijdens de middag (op luid verzoek) een haring met korenwijn naar jullie toegebracht. Rond een uur of vier/ half vijf verwachten we dat iedereen zijn wedstrijd heeft gespeeld. De wedstrijdkaarten kunnen worden ingeleverd bij de organisatie van de Scherpenbergh voor de prijsuitslag. Fris je op en kom netjes gekleed terug voor een drankje en een hapje.

Tussen zes en half zeven volgt de prijsuitslag. Alle deelnemers worden verzocht een prijs mee te nemen voor op de prijzentafel.  De winnaars mogen als eerst hun geluk komen uitzoeken maar niemand gaat met lege handen naar huis. Na de prijsuitreiking volgt een lekkere barbecue in buffetvorm en krijgen we een ijsje van de gesponsorde ijsmeisjes. Om negen uur sluiten we de dag af en gaan we met een tevreden gevoel terug naar huis.

De Berkenbaanspelers

 

Ben je al wel bekend met  het spel maar nog niet goed genoeg voor op de wedstrijdbaan? Doe mee met de Berkenbaanwedstrijd! Ook in deze wedstrijd worden er 18 holes gespeeld, maar ligt de lat wat lager. Er zal een pro aanwezig zijn om tips te geven en de wedstijd in goede banen te leiden.

Hoe ziet de dag eruit voor de Berkenbaanspelers? Om 11:45 uur wordt je verwacht in het clubhuis. Je hoeft je nog niet gelijk om te kleden, hier is later ook nog tijd voor. De golfcommissie doet een welkomstwoordje en daarna wij aan tafel gaan voor een uitgebreide lunch terwijl we genieten van het prachtige uitzicht op de greens. Om 13:00 uur staan de pro’s klaar, na een korte opfriscursus start je direct met de wedstrijd.

Halverwege de wedstrijd krijg je traditiegetrouw haring en korenwijn aangeboden. Rond half 5 verwachten we iedereen terug en kan er in de kleedkamers gedoucht en omgekleed worden voor de borrel. De pro’s geven ondertussen de winnaars van jullie poule door aan de golfcommissie. Tussen zes en half zeven volgt de prijsuitreiking. Als je gelukt hebt mag je als een van de eersten een prijs uitzoeken van de prijzentafel. Alle deelnemers worden verzocht een prijs mee te nemen voor op de prijzentafel, zo gaat er niemand met lege handen naar huis. Na de prijsuitreiking volgt een lekkere barbecue in buffetvorm en krijgen we een ijsje van de gesponsorde ijsmeisjes. Om 21:00 uur sluiten we de dag af.

De beginners

 

Nog (bijna) geen ervaring in het golfen en benieuwd hoe leuk het is? Meld je dan aan voor de beginnersclinic! Je gaat onder leiding van een pro langs een parcours waarbij je alle aspecten van het golfspel leert en oefent. Het is heel gezellig om met andere leden van FHI (en relaties) hier aan mee te doen.

Hoe ziet de dag eruit? Om 11:45 uur wordt je verwacht in het clubhuis. De golfcommissie doet een welkomstwoordje en daarna wij gaan aan tafel voor een uitgebreide lunch terwijl we genieten van het prachtige uitzicht op de greens. Om 13:00 uur staan de pro’s klaar om te beginnnen met de clinic.

Je loopt een parcours waarbij je korte slagen, lange slagen en andere moeilijkheden van het golfen onder de knie porbeert te krijgen. Halverwege de middag kun je de balans opmaken onder het genot van een haring met korenwijn om daarna met frisse moed verder te gaan. Rond half 5 verwachten we iedereen terug voor de borrel. Tussen zes en half zeven volgt de prijsuitslag. De pro’s hebben ondertussen al de beginners met het meeste talent doorgegeven aan de golfcommissie. Als je gelukt hebt, mag je een prijs uitzoeken van de prijzentafel. Alle deelnemers worden verzocht een prijs mee te nemen voor op de prijzentafel, zo gaat er niemand met lege handen naar huis. Na de prijsuitreiking volgt een barbecue in buffetvorm en krijgen we een ijsje van de gesponsorde ijsmeisjes. Om 21:00 uur sluiten we de dag af.

De mountainbikers

 

Is golfen niet jouw ding? Ga dan mee met de mountainbikeclinic. De locatie is perfect voor een mooie fietstocht onder leiding van een ervaren instructeur. Je gaat door de Veluwe en hebt halverwege het parcours even de tijd voor een adempauze, drinken en wat lekkers. De instructeurs houden rekening met het niveau van de groep, dus wees niet bang dat je alleen wordt achtergelaten in het bos.

Hoe ziet de dag eruit? Zorg ervoor dat je sportkleding en -schoenen draagt/mee hebt. De kans dat je vies wordt is bij deze activiteit aanzienlijk, dus neem voor ’s avonds een andere outfit mee. Om 11:45 uur is de ontvangst met een welkomstwoordje van de golfcommissie. Om 12:00 uur gaan we aan tafel voor een lekkere lunch met uitzicht op de groene golfbanen. De instructeurs verdelen vanaf 13:00 uur de fietsen en helmen om een kwartier later met jullie weg te fietsen. Je gaat een uur fietsen door de prachtige natuur. Geheel toevallig loopt de route langs een gezellig café om een half uur bij te komen van de eerste spanningen onder het genot van een drankje en wat lekkers. Daarna gaat de tocht weer een uur verder. Wij verwachten dat jullie dan uitgeput terugkomen rond kwart voor vier. Fris je lekker op in de kleedruimtes en neem een borrel.

Tussen zes en half zeven volgt de prijsuitslag. Waarop de winnaars van de mountainbikers worden bepaald houden we nog even geheim, maar uiteindelijk mag iedereen een prijs uitzoeken van de prijzentafel. Aan alle deelnemers wordt verzocht een prijs mee te nemen, zodat er niemand met lege handen naar huis gaat. Na de prijsuitreiking volgt een lekkere barbecue in buffetvorm en krijgen we een ijsje van de gesponsorde ijsmeisjes. Om 21:00 uur sluiten we de dag af.

 

Het FHI Tournament 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Jouw logo ook hier?

Klik hier voor de opties of neem contact op met Linda Huber of Leonie van der Smeede 033-465 75 07